10 Mayıs 2015 Pazar

KEÇİBOYNUZU TOZUYLA PUDİNG

Klasik muhallebiye (1 su bardağı süt+1 tepeleme tatlı kaşığı tam buğday unu+1 tepeleme tatlı kaşığı nişasta+1 tepeleme tatlı kaşığı irmik) 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu ekliyorum. Çikolataya benzettikleri için çoook seviyorlar. 

Meyve pürelerini bu aralar bayılarak yemiyorlar. Yaz meyveleri daha kolay yeneceği için belki püre işini bırakırım artık.  Ama şimdilik muhallebilerine meyve, bi de çikolata rengi vermek için keçiboynuzu tozu ekliyorum. Bu yaptığıma kuru incirle, ceviz, pekmez ekledim, severek yediler çok şükür... Afiyet olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder